Ring til os på: (+45) 71 96 90 50

I Djurs Sommerland har Dansk Hus & Have Service stået for belægning ved årets nye forlystelsesområde Dinosaurland.

1200 m2 belægning ved Djurs Sommerlands nye forlystelsesområde

Dansk Hus & Have Service har udført belægningsarbejdet på 1200 m2 af stier og pladser i Djurs Sommerlands nye  forlystelsesområde “Dinosaurland”. 

Dinosaurland er et nyt forlystelsesområde i Djurs Sommerland og byder på 25 imponerende, realistiske dinosaurer, en specialdesignet dinosaurlegeplads, en ny rutschebane og en jeep-safari i dinosaurernes reservat. Ikke mindst er der også mulighed for at genopleve King Kong.

Dansk Hus & Have Service har udført belægningsarbejdet i området efter afretning med grader. Vi har lagt 1200 m2 sten i flotte stier og ca. 200 meter kantsten.

Vi er stolte af at have bidraget til dette spændende projekt og ser frem til at fortsætte med at levere højkvalitetsløsninger til vores kunder i fremtiden.

Hos Dansk Hus & Have Service tilbyder vi løsninger til belægningsopgaver i alle størrelser. Se vores referencer på belægning og kontakt os på 71 96 90 50 for yderligere information.

Fakta om projektet

BYGHERRE:Djurs Sommerland
ÅR:2022
PROJEKT:Nyt Dinoland
STED:Nimtofte
OPGAVE:1200 m2 belægning og 200 meter kantsten.

ANDRE BELÆGNINGSOPGAVER

98 haver afleveret i Middelfart
Referencer

Haveanlæg, belægning, kantsten og beplantning ved 98 huse i Middelfart

3. etape i Middelfart, de sidste 22 huse ud af 98, er i dag endeligt afleveret. Skønt projekt, hvor vi har stået for belægning omkring husene med 40×40 fliser og parkeringspladser med græsarmering, ralkasser til vandafledning, samt sætning af kantsten langs vejene. Ligeledes har vi anlagt haver med græs og plantet hække. 

Ring til os

71 96 90 50

Landsdækkende service

Med tilfredshedsgaranti

Levering til tiden

Med fokus på effektivitet og kvalitet