Ring til os på: (+45) 71 96 90 50

250 m2 tagterrasse udført på "Overformynderiet" ved Holmens Kanal for NCC

250 m2 tagterrasse i København udført for NCC

Dansk Hus & Have Service har lavet et spændende og udfordrende tagterrasse projekt for NCC, hvor vi, på toppen af overformynderiet, i hjertet af København ved Holmens Kanal, har opført tagterrasse på i alt på 255 kvadratmeter. Tagterrasse projektet var en del af en gennemgribende renovering af den historiske Overformynderi bygning på Holmens Kanal 20. 

Vi konstruerede to selvstændige terrasser på henholdsvis 87 og 104 m2, samt to gangstier i en længde på 53 meter. Tagterrasserne blev udført med grå 40×40 betonfliser på Apurit STAR.T flisefod 8-15 mm med en 3 mm fuge, der tilførte både æstetik og funktionalitet til bygningerne.

Vi stod også over for en særlig udfordring med bygherrens valg af 40x40x5 cm betonfliser, som krævede ekstraarbejde for at kunne løftes på plads. Men vi fandt en løsning, der gjorde det muligt for os at fuldføre opgaven med succes.

Tagterrasserne giver beboerne mulighed for at nyde den smukke udsigt fra deres boliger og benytte terrasserne til fælles aktiviteter og afslapning.

Vi er stolte af at have været en del af dette projekt og ser frem til at fortsætte med at levere højkvalitets løsninger til vores kunder i fremtiden.

Kontakt os på 71 96 90 50, og lad os hjælpe dig med at opføre den perfekte tagterrasse til dit byggeri. Læs mere om vores tagterrasser på vores hjemmeside.

Fakta om projektet

BYGHERRE:NCC A/S
ÅR:2019
PROJEKT:Respektfuld renovering af Overformynderiet på Holmens Kanal
STED:Overformynderiet, Holmen Kanal 20, København.
OPGAVE:Opførelse af tagterrasser, med meget trange adgangsforhold, med grå betonfliser på flisefødder.

Arbejdet

  • Klargøring af tag til tagterrasser og gangstier. 
  • Kraning af materialer til tag med 200 ton/meter kran.
  • Montering af flisefødder fra 50-75 mm til 120-170 mm i højden.
  • Levering og lægning af betonfliser 40x40x5 cm, samt tilpasning og skæring.

ANDRE TAGTERASSER

Ring til os

71 96 90 50

Landsdækkende service

Med tilfredshedsgaranti

Levering til tiden

Med fokus på effektivitet og kvalitet